Základem je zdravá půda a pestrý život v ní
Proto o ni pečujeme s nejlepším vědomím a svědomím. Za pomoci kompostu, zákvasu z kopřiv, kuřinců a jiných oživujících preparátů se snažíme podpořit půdní mikroorganismy, tak aby zelenina krásně rostla a prosperovala. To je hlavní důvod proč naše ředkvičky chutnají jako ředkvičky a mrkev voní jako mrkev. Výsadbu, okopávku i sklizeň provádíme ručně a tak se k Vám dostane opravdu jen to nejlepší.
Pestrost k nezaplacení
Pěstujeme tolik druhů zeleniny až z toho jde hlava kolem. Do prvních bedýnek půjdou saláty, kedlubny, jarní cibulky, ředkvičky, špenát, vodnice, tuříny, pórky, hrášek, řepy, mangold, následovány mrkví, fenyklem, kapustou, zelím, květáky, brokolicí i výhonkovou, kadeřávkem. Posléze přijdou na řadu petržel, celer bulvový i řapíkatý, pastiňák, všemožné bylinky a ejhle je tady léto a sním přichází rajčata, papriky, okurky, lilky, cukety, patizóny, fazolové lusky, ačokča, kukuřice, melouny, dýně, brambory, cibule. Na podzim se ledasco bude opakovat z jara, ale navíc ještě přibudou batáty, černé a bílé ředkve, vodnice, tuřín, pekingské zelí, pak-choi a další asijská listová zelenina. Seznam je to opravdu dlouhý a my zaručujeme, že se budete parádně bavit. Na našem blogu, Facebooku nebo Instagramu přidáváme i nápady na zpracování zeleniny, různé ověřené recepty a tipy na skladování. Nejen, že si dobře pochutnáte, ale objevíte i spoustu nového.
V jednoduchosti je síla
Zeleninu pro vás nachystáme do zálohovaných recyklovaných tašek. Samosebou, že sem tam použijeme kompostovatelný pytlík na špenát nebo plastovou vaničku na rajčata, ale díky přímému vztahu s vámi klienty a pravidelným odběrům můžete všechny obaly vrátit a my je s radostí znovu použijeme. Zeleninu pro vás sklízíme v den odběru, tudíž si zachová svou přirozenou vůni a svěžest.
Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.